I Milano

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har haft en fin midsommar (eller har). Jag sitter på hotellrummet i Milano och skriver. Det har varit en innehållsrik dag. Det känns som om vi varit borta jättelänge från Sverige eftersom det har hänt så mycket de senaste dagarna.

I morse sprang jag och det var väldigt vackert. Solen hade precis gått upp och det var helt tyst runt omkring mig förutom fåglarna som kvittrade. Stunderna jag springer på morgonen ger mig väldigt mycket energi. Det är så speciellt att vara ute i naturen tidigt på morgonen. Det är verkligen inte så att jag älskar att gå upp tidigt och springa. Jag är ofta jättetrött, men när jag väl kommer iväg är det värt allting. Jag är så tacksam för att ha jag har löpningen.

På förmiddagen var vi hos min kusin och mitt kusinbarn och hälsade på. Det var väldigt roligt att ses igen. Vi träffas inte så ofta, så det var kul att vi hade möjlighet att träffas en stund.

Det tog några timmar att köra hit till Milano och vi kom fram strax innan halv fem. Vi ska bara stanna här till imorgon och sedan köra vidare till Levante. Det ska bli väldigt skönt att stanna där en hel vecka, för nu börjar jag bli lite trött på att resa från ställe till ställe :-).

Nu på kvällen har jag yogat i gymmet här på hotellet. Var väl inte så jättemotiverad, men jag försöker alltid att få in lite yoga i alla fall. Efteråt känns det ju jättebra, så det är värt det hur omotiverad jag än är.

Ha en fin fortsättning på kvällen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.