I morgon blir det yoga igen!

admin
  • 0

Det är ganska sent och jag tänker snart stänga av datorn och läsa lite i stället. Jag har bestämt mig för att läsa mer på kvällarna än jag gjort tidigare och försöka att minska tiden framför datorn. I kväll har jag haft ganska mycket energi och hunnit göra mycket i köket. Jag har ett knäckebröd i ugnen och gjorde dessförinnan müsli och en grön smoothie (idag med grönkål, havtorn och en grönsaksjuice gjord av morötter, rödbetor, en apelsin och vitkål).

Imorgon sätter yogan igång igen. Det finns fortfarande platser, så hör gärna av er om ni har lust att komma förbi och yoga i morgon kväll!

Det finns också platser kvar på barn- och ungdomsyogan. Jag hörde precis på nyheterna att många barn idag får medicinsk hjälp mot sömnproblem, men också att många får lugnande medicin. Det visar hur dåligt många mår och det är verkligen hemskt. Jag tror att yoga skulle kunna hjälpa de här barnen och ungdomarna att må bättre och jag önskar att yoga skulle få mer plats som en del i processen att få människor att förbättra sin livskvalitet. Det betyder naturligtvis inte att jag tror att vissa behöver mediciner, men yoga skulle säkert kunna hjälpa på vägen mot ett lyckligare liv!

Lite inspiration får det bli innan jag slutar (se nedan)!

Namaste,

Johanna

Source: polyvore.com via Katrina on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.