Förberedelser för yogan och besök på biblioteket

admin
  • 0

Hej,

Idag har jag varit hemma för barnen har haft studiedag, men jag har ändå hunnit förbereda lite ytterligare för yogan. Det finns fortfarande platser kvar på prova-på tillfällena i den här veckan, så kontakta mig gärna om du är sugen på att prova på yoga!

På eftermiddagen var barnen och jag på biblioteket och lånade några intressanta/roliga böcker. Jag älskar verkligen bibliotek och har gjort det sedan jag var liten. Jag har alltid en hög med böcker som jag vill läsa, men tyvärr räcker inte alltid tiden till. Idag har jag försökt att göra en lista på de böcker jag planerar att läsa den närmsta tiden och jag skall försöka att bli lite mer strukturerad i mitt läsande, eftersom jag på sistone haft en tendens att börja läsa många olika böcker och sedan inte läst ut dem. Orsaken är inte att de inte är läsvärda utan i stället att jag blir för splittrad och därför ger upp läsandet.

Nu för tiden läser jag mestadels facklitteratur och då oftast  inom området hälsa. Det är väldigt lärorikt och spännande och det hjälper mig att hålla mig à jour. Visst kan man hitta mycket matnyttigt på internet, men ibland föredrar jag att läsa en “riktig” bok. Fördelarna med internet är att man mycket snabbt kan publicera nya rön, medan informationen i en bok redan kan ses som gammal när den trycks. Det positiva med böcker är dock att de granskas innan de publiceras, vilket innebär en viss säkerhet för läsaren.

Det bästa är helt enkelt att försöka att hinna läsa både på nätet och hänga med på bokfronten!

Lite (bok)inspiration (se nedan) blir det idag också.

Namaste,
Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.