Jobb i yogastudion

admin
  • 0

Hej,

I dag har varit en riktig familjedag igen, men jag har hunnit med att göra i ordning i yogasalen och “väntrummet” och det är jag nöjd med. Jag har tänkt att jag skulle bjuda de som väntar på sina barn på kaffe och thé och även på en frukt om de är sugna på det. Jag vill att de mammor och pappor som väntar på sina barn som yogar skall känna att de också kan koppla av lite grand. Jag har också lagt ned några veckotidningar och alla är välkomna att titta i mina yogaböcker som jag har i mitt lilla yogabibliotek. Det kan vara roligt att få lite inspiration. Dessutom har jag satt upp lite roliga citat på min anslagstavla för de som vill inspireras ytterligare.

Här är några bilder på det jag gjort!

jan5a

Här har jag mitt lilla yogabibliotek och tänkte även ställa fram vatten, kaffe/thé och frukt.

jan5b

Här kan man sitta och läsa tidningar och koppla av medan man väntar på sitt barn som yogar eller tills ens egna yogapass börjar.

jan5c

På den här “tavlan” brukar jag skriva ned veckans tema samt annan viktig information inför passet.

jan5d

Här är min inspirationstavla, där jag sätter upp veckans citat (som relaterar till lektionens tema), men också lite annat läsvärt.

Innan jag slutar kommer ännu mer inspiration (se nedan)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.