admin
  • 0

Nu är det inte många dagar kvar tills min prova-på-vecka. Min man har varit snäll och varit ute och lagt lite information i brevlådorna och hängt upp lappar på lite olika ställen. Nu hoppas jag att många kommer nästa vecka och att jag kan få några fler att bli intresserade av yoga, som är så underbart och skönt för kroppen.

Det är fortfarande lite förberedelser kvar att göra i yogarummet, men det tänkte jag göra imorgon och på söndag. Förhoppningsvis kan jag också lägga upp några nya kort så att ni får se hur det ser ut (bilder finns också på www.yogamedjohanna.se).

Jag själv startade dagen med ett yogapass från yogaglo.com med Darren Rhodes. Han är en väldigt bra yogalärare tycker jag. Speciellt gillar jag hans instruktioner och hur duktig han är på att få mig att upptäcka nya dimensioner av min egen yogautövning. Jag hoppas att kunna föra vidare dessa nya dimensioner till mina elever.

Till lunch gjorde jag både en grönsaksjuice (ca. 2 morötter, 1 gul- och  1 polkabeta, 1 apelsin och 1 broccoli) och en grön smoothie (grönkål, ingefära, blåbär och lite apelsinjuice). Jag behöver lite stärkande kraft och energi för jag är fortfarande inte helt av med min förkylning. Jag hoppas verkligen att de fortsätter sälja grönkål i den butik jag handlar min mat. Julen är ju över och det finns en risk att de slutar, men i så fall tänker jag prata med dem. De måste ju finnas fler än jag som gillar grönkål!

Lite inspiration blir det också (se nedan)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.