I Toronto

1024 682 admin
  • 0

Vi är framme i Toronto, Kanada! Roligt att vara i ett land jag inte varit i förut, fast än så länge har vi inte upplevt så mycket. Vi lämnade Jacksonville, Florida i morse och flög först till Newark och sedan vidare till Buffalo, som också ligger i staten New York, där hyrde vi en bil och körde via Niagarafallen hit.

Vi hade trott att vi kunde stanna snabbt och titta på fallen, men på den amerikanska sidan var det som ett Las Vegas i miniatyr och dessutom väldigt rörigt. Kanske berodde det på att det var fjärde juli igår. Vi hann i alla fall inte stanna och kommer därför att åka tillbaka en annan dag innan vi åker vidare mot USA igen.

Igår hade vi en härlig dag på stranden och barnen och jag gjorde lite yoga tillsammans. Det så roligt att se dem prova olika positioner och att utmana sig själva. De älskar att stå på huvudet, gå upp i brygga och att försöka gå ned i spagat.

På tal om barnyoga, så har jag precis börjat läsa boken “Calm Kids” av Lorraine E. Murray, som handlar om hur man kan lära barn medveten närvaro och meditation. Den är väldigt spännande och jag kommer att ha nytta av den i samband med planeringen av mina lektioner inför hösten.

Namaste,

Johanna

5juli14

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.