Toronto

807 1024 admin
  • 0

Idag har vi utforskat Toronto lite grand. Det är en väldigt stor stad med mycket att se, men med tre barn kommer man inte fram så snabbt, så vi har mycket kvar att upptäcka. Min känsla är att Toronto liknar Sydney och Melbourne lite grand. Något slags blandning mellan USA och England känns det som och även lite av ett New York i miniatyr.

Jag har även observerat en hel del personer med yogamattor, så det verkar vara populärt här. På vägen hem idag, såg jag en yogastudio som verkade intressant. Jag hade gärna provat yoga här, men vi får se om jag har tid för det. Min man skall jobba de dagar vi är här och eftersom är jag är ensam med barnen då, finns det inte så mycket möjlighet till egen tid.

Restaurang- och Caféutbudet är otroligt stort här i centrala delarna av staden. I och med den kulturella mångfalden finns det mat från alla världens hörn överallt, men också kedjor som t.ex. Starbucks som verkar ha ett café i varje kvarter.

När barnen inte orkade gå längre tog vi oss tillbaka till vår lägenhet. Här har vi ett gym och en inomhuspool, så jag tog med mig yogamattan och gjorde yoga samtidigt som barnen badade i poolen. Det var skönt att sträcka ut kroppen, speciellt efter den långa flyg- och bilresan igår.

Namaste,

Johanna

P.S. Bilden är från en restaurang som jag upptäckte när vi skulle äta lunch. Den verkade har mycket god vegetarisk mat. Tyvärr hade jag redan hunnit beställa mat från ett annat ställe, men kanske går vi tillbaka imorgon.

6juli14

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.