I Providence, Rhode Island

682 1024 admin
  • 0

Nu har jag lite tid att skriva igen. Efter fem dagar i Kanada, så är vi nu tillbaka i USA och den här gången i närheten av Providence som ligger i staten Rhode Island. De sista dagarna i Toronto var trevliga. Barnen och jag upptäckte staden tillsammans och trots att de är ganska små, så gick det faktiskt bra att promenera lite grand.

Jag hittade två härliga bokhandlar, där flickorna kikade på barnavdelningarna och jag kunde fördjupa mig lite grand i i yogaavdelningarna. En utav bokhandlarna (DMV) hade bara begagnade och skadade böcker och där hittade jag ännu en yogabok som jag köpte. Jag skall skriva lite om den i ett senare inlägg. Den andra bokhandeln (Indigo),som låg i det stora shoppingcentret Eaton Centre, var en gigantisk butik med en massa olika avdelningar och inte bara böcker i sortimentet utan även bl.a. väskor och heminredningsartiklar. Där kunde man gå väldigt länge och titta!

Under våra dagar i Toronto hann vi också med ett besök vid Niagarafallen . Det var väldigt roligt att komma dit för jag har länge velat se dem. Det var imponerande att  betrakta de väldiga vattenmassorna, som forsade ned och den vackra naturen i närheten. Runt omkring fallen var det dock som ett stor tivoli med en massa mer eller mindre intressanta attraktioner och dyra snabbmatsställen med oljiga pommes frites och torra hamburgare.

Idag har vi kört i över tio timmar, men trots våra farhågor innan gick det faktiskt väldigt bra. Nu skall det bli skönt att ha några dagar med kortare bilfärder. Vi planerar att besöka Cape Cod imorgon och sedan blir det Boston och några av universiteten runt omkring. Tiden här i USA är snart över och det känns lite sorgligt, men nu skall jag försöka att njuta av de sista dagarna riktigt ordentligt.

Jag hoppas också att yoga och springa en hel del. Nu ikväll gjorde jag ett kortare yogaprogram vid inomhuspoolen samtidigt som barnen badade.

Namaste,

Johanna

10juli14

Leave a Reply

Your email address will not be published.