Lobster Roll i Cape Cod

1024 682 admin
  • 0

Nu sitter jag vid vår inomhuspool här på hotellet och skriver medan barnen badar. Tidigare var jag och sprang på löpbandet. Det var skönt att röra på sig efter en hel dag i bilen. Vi har varit på Cape Cod idag. Det är en plats jag velat åka till länge. När jag bodde i San Diego för drygt tjugo år sedan lärde jag känna en kille som hade varit badvakt på just Cape Cod och han berättade hur fint det var där. Vi körde längst ut på udden till Provincetown där min man och jag köpte varsin smörgås med hummer. Det är en specialitet här i New England och det smakade verkligen mumsigt. Jag äter ju inte kött, men har inte slutat att äta fisk och skaldjur. Jag känner att jag mår bra av att äta lite av det, även om jag för det mesta äter helt vegetariskt.

Ja, nu är det inte lång tid kvar tills det är dags för oss att åka tillbaka till Sverige. Det känns lite sorgligt att semestern snart är slut, men samtidigt skall det bli skönt att komma hem. Jag längtar lite efter att sova i min egen säng och gå tillbaka till att äta som jag brukar göra. När man är på resande fot är det ibland svårt att få i sig det som man brukar (beroende på hur man reser och i vilket land man är förstås!). Det är naturligtvis också spännande och roligt att prova nya maträtter, men för mig har det inte blivit riktigt så nyttigt som jag brukar äta. Det är helt ok när man är på semester, men det skall bli skönt att återgå till lite bättre mat!

Namaste,

Johanna

11juli14.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.