Ingen undervisning idag

683 1024 admin
  • 0

Hej! oj, klockan är redan snart fem och jag ska avrunda arbetet för idag. Jag måste visserligen fundera lite på mitt manus senare ikväll, men behöver gå ut med Buster och laga mat till barnen. Peter är borta med jobbet ikväll, så jag är ensam.

Yogan gick bra igår. Det var många som kom och vi hade en trevlig eftermiddag/kväll. Sekvensen vi gjorde är ganska grundläggande, men egentligen spelar det ingen roll. Jag märker att man kan utvecklas även i de enkla positionerna. Det allra viktigaste är ju närvaron och andningen och har man den kan man komma långt i kroppen också. Det låter kanske konstigt, men förhoppningsvis förstår du vad jag menar.

Idag har jag ingen undervisning. Vanligtvis på onsdagar kör jag till baletten, men den har inte börjat ännu. Det känns ganska skönt att få en kväll här hemma.

I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. På förmiddagen skrev jag ut ännu fler flyers som jag ska dela ut i området. Vi får se om jag går ut ikväll eller om jag väntar till imorgon.

På förmiddagen åkte jag till ICA Maxi och handlade. Det är inte någon favoritsysselsättning, men måste göras och eftersom jag jobbar på kvällarna försöker jag ofta göra det på dagtid. Det är färre i affären då och jag slipper trängas med alla andra :-).

Nu i eftermiddag har jag fortsatt att jobba med förberedelserna för barnyogan och även samlat positioner för nästa omgångs sekvens (som kommer att vara bakåtböjningar bl.a.).

Jag har också hunnit läsa mer i boken “Vaxade juveler och brända hjärtan” av Ewa Klingberg. Det är en trevlig roman, men jag har inte fastnat i den även om den är bra skriven. Kanske är det att jag inte riktigt kan identifiera mig med huvudpersonen. Boken är också sista delen av tre, så kanske borde jag ha läst de två andra böckerna innan. Oavsett, så är det lärorikt att läsa på svenska och jag snappar upp mycket som jag kan använda i mitt eget skrivande.

Nu måste jag gå ut med Buster, som väntar på sin eftermiddagspromenad. Min text måste också redigeras och maten behöver lagas, så jag får avsluta här på bloggen, men jag hoppas att vi ses på yogan framöver :-)!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.