Jobb med hemsidan+ ändring av tider + beställning av mattor, klossar och remmar!

150 150 admin
  • 0

Nu har jag jobbat ytterligare med hemsidan och var tyvärr tvungen att ändra tiderna något. Prova-på-tillfällena är v.35 och kurserna börjar “på riktigt” först veckan efter v.36. Detta för att jag skall hinna med att marknadsföra mig lite grand innan det kör igång. Det är en hektisk tid nu när mitt lärarjobb börjar och barnen skall tillbaka till förskolan/skolan. För att jag skall hinna med alla förberedelser måste jag därför starta en vecka senare.

Igår beställde jag också mattor, klossar och remmar till yogastudion. Det känns jätteroligt att kunna erbjuda fler hjälpmedel! Det betyder alltså att ni inte behöver ta med er egna mattor utan istället kan låna av mig.

Det har varit en intensiv dag, så jag avslutar här.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.