Jobb och bio

468 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med dig! I morse när jag vaknade ösregnade det verkligen och jag bestämde mig för att vänta en stund med att springa. Som tur var klarnade det snart upp och jag kunde ge mig ut. På grund av vädret blev det inget bad i morse och jag tror tyvärr inte att jag hinner bada under dagen heller. Idag har jag ganska mycket jag måste göra för imorgon ska vi träffa vänner och jag är inte hemma mycket.

Idag ska jag fortsätta att jobba med yogan. Mitt mål är ju att få gjort lite grann varje dag. Jag behöver både börja tänka på de första sekvenserna och på nästa veckas Youtube-video. Det var roligt för jag fick “många” (i mina mått mätt) uppspelningar av videon jag lade upp i tisdags. Jag har 137 st. och det brukar jag inte ha efter så kort tid. Förhoppningsvis har videon varit till nytta.

I mitt veckobrev den här veckan skrev jag att jag gärna ville ha förslag på videor för ibland tryter mina idéer. En av mina elever föreslog att jag skulle göra ett lite längre pass. Vanligtvis gör jag ju pass på 30 minuter. Hur som helst jag tror jag ska spela in ett 45-minuterspass nästa gång. Jag tror också att jag ska göra det i trädgården igen om det finns möjlighet.

Fokus på passet för Youtube har jag inte bestämt ännu, men kanske kunde det vara bra med en blandad sekvens. Jag kan sedan använda delar av det passet när jag gör min första sekvens i yogastudion i vecka 34.

Nu har jag planerat uppvärmningen för youtube-passet med både rörlighet och styrka. Imorgon ska jag fortsätta med inledningen av passet efter uppvärmningen. Jag har märkt att nyckeln till att få saker och ting gjorda för mig är att göra lite varje dag (som jag skrivit många gånger på sistone 😊).

Idag har jag också anmält mig till Göteborgsvarvet. Jag skulle ha gjort det för redan i maj, men glömde av det.

Nu ska jag gå och göra en banankaka och sedan ska jag förbereda middagen. Jag har lite bråttom för vi ska ju gå på bio ikväll och se “Oppenheimer”. Vi måste cykla klockan halv åtta, så om två timmar, men det hinner vi.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.