Lång, men trevlig fredag

768 1024 admin
  • 0

Det är härligt att det är fredag! Efter en lång arbetsdag, så känner jag att jag behöver lite vila. I morse hade jag morgonyoga med mina duktiga, ambitiösa elever som orkade sig upp så tidigt. Efter yogan cyklade jag iväg till universitetet där jag var hela dagen. Det var en givande arbetsdag och på min lunchrast tog jag mig en sväng till Eko Store där jag handlade lite småsaker. Det är en jättetrevlig affär, som jag handlar i ganska ofta. Tyvärr hade de inte något kakaosmör den här gången, så jag fick ta vägen förbi Gröna Boden (igen), där jag handlade både kakaosmör och rå kakao. Nu blir det ännu fler hemmagjorda chokladpraliner i helgen! Mums!

Idag har jag inte hunnit yoga. Tyvärr blir det ofta så på fredagar när jag undervisar på morgonen. Det är svårt att hinna med då och nu är jag för trött, så jag får ladda inför helgen istället. Jag måste dock i första hand satsa på löpningen imorgon och på söndag. Mitt mål är två långpass, men inte lika långa. Hoppas att jag orkar det… Vi får se, men nu gäller det att kämpa hårt med löpningen eftersom det bara är några veckor kvar till Göteborgsvarvet. Det känns lite nervöst, men egentligen kan man ju bara göra sitt bästa och hoppas att det går bra.

Ha en bra fredagskväll!

Namaste,

Johanna

25april14

Leave a Reply

Your email address will not be published.