Löpning och kalas

1024 891 admin
  • 0

Det är riktigt underbart väder här i Göteborg idag. Härligt med ljuset och solen. Jag sprang min löparrunda nu på morgonen. Det blev 13 km, men tyvärr lite långsammare än jag hade önskat, men jag skall gå bort ikväll till en kompis 40-årsfest och hade inte lust att ta i så att jag fick ont i huvudet, så det fick bli lite lugnare tempo. Imorgon hoppas jag springa över 15 km. så att jag får in några längre pass innan den 17:e maj. Tiden går så fort…

Nu är det inte så lång tid kvar tills vi skall åka iväg på kalaset vi är bjudna på, så jag hinner inte göra så mycket mer idag, vilket är lite synd för jag har egentligen mycket kvar att göra och nästa vecka blir ju lite kortare den också. Det är härligt med många helgdagar, men det stressar mig lite också eftersom det är mycket som skall hinnas med fram tills dess att vi åker till USA i juni. Igår hämtade jag mina reseböcker som jag beställt från Amazon och nu vill jag börja planera lite mer i detalj vad vi skall göra/titta på och besöka. Det skall bli så roligt med resan!

Nästa vecka är det bara yoga på tisdag för 1:a maj är ju en helgdag och fredag en klämdag. Veckan därefter slutar barnyogan och sedan är det några gånger till med vuxenyogan innan den också är slut. Sedan är det redan dags att planera hösten och de kurser jag skall ha då. Som det ser ut nu så fortsätter jag på ungefär samma sätt, men det kan bli lite småförändringar. Det jag hoppas på är att kunna starta en yogagrupp för tonåringar. Vi får se hur det går, men förhoppningsvis får jag ihop tillräckligt många intresserade. Kontakta mig gärna om du har en dotter eller son som är intresserade av tonårsyogan!

Namaste,

Johanna

26april14

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.