17 km i solskenet

577 1024 admin
  • 0

Det underbara vädret har fortsatt även idag här i Göteborg. Härligt! I morse var det dags för mitt andra långpass löpning den här veckan och det gick helt ok. även om jag inte var så nöjd med min medelhastighet. Jag fick i alla fall ihop drygt 17 km, så det börjar närma sig 21 km.

Trots att jag inte var så trött efter min springrunda känner jag nu att jag inte har så mycket energi. Lite synd eftersom jag hade tänkt att få gjort en hel del ikväll. Vi får se hur det går!

Imorgon skall jag fokusera på yogan och vila mig från löpningen. Det skall bli härligt att sträcka ut kroppen och jobba med smidigheten. Det behövs efter de här två dagarna.

Eftersom jag bara har tre yogapass i nästa vecka är det inte så mycket att planera för yogan de närmsta dagarna, men jag skall ändå förbereda barnens diplom och några andra detaljer kring barnyogaavslutningarna nästnästa vecka. Det har varit ett väldigt roligt år med barnyogan och jag ser redan fram emot höstens kurser.

Namaste,

Johanna

27april14

Leave a Reply

Your email address will not be published.