Lite trött

577 1024 admin
  • 0

Det är sent och jag är trött. Idag har varit en sådan där dag när jag inte riktigt kommit till ro på hela dagen och hela tiden varit ett steg efter. Inte så kul, men så är det ibland. Jag började dagen med att springa en ganska kort stund på löpbandet och jag vet inte om det var så bra, för efter det blev jag lite trött och den tröttheten hängde med hela dagen. Ibland är det kanske bättre att förlägga sin träning till eftermiddagen, men för min del var det inte möjligt idag, eftersom jag hade yogaundervisning på eftermiddagen/kvällen.

Ett annat skäl till att jag inte varit så pigg idag, var nog att jag också slarvade med maten. Jag mår bäst av att äta på regelbundna tider, men på torsdagar blir jag ofta sen med min lunch eftersom jag jobbar på min yngsta dotters förskola och inte har möjlighet att äta förrän tidigast kl. 13, men idag blev det inte förrän kl. 14 för vi var och handlade också.

Trots min trötthet var det jätteroligt att träffa mina yogaelever igen. Vi fortsatte med våra höftöppnare och temat att skifta perspektiv och se på vissa mindre problem med humor. Det passade bra idag för mig.

Nu skall jag hoppa i säng och läsa i en spännande bok som jag just börjat (“Talent is Overrated”). Jag läser fortfarande in mig för mitt motivationsprojekt för barn och ungdomar.

Idag blev jag förresten väldigt glad för en skola i Brooklyn, New York svarade att jag kunde komma på besök och prata om deras arbete med motivation. Det skall bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot resan och som jag skrev här tidigare hoppas jag också att kunna gå på några roliga yogalektioner och lära mig lite nytt inför hösten.

Namaste,

Johanna

24april14

 

 

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.