Jobb på universitetet, lunch på Brogyllen, inköp på Gröna Boden och arbete hemifrån

577 1024 admin
  • 0

Oj, vad tiden har gått fort idag! Efter arbete på universitetet blev det lunch med min man på trevliga Brogyllen (http://www.brogyllen.se). Jag åt en jättegod räksallad med färsk potatis och dill och även om jag egentligen försöker att inte äta så mycket kolhydrater kunde jag inte motstå det goda surdegsbrödet…

På vägen hem stannade jag på Gröna boden, en hälsokostaffär jag tycker mycket om. Jag minns att min mormor brukade gå dit då jag var liten och köpa sina vitaminer. Jag tycker de har ett stort sortiment och kunnig personal.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat hemifrån. Jag har tyvärr inte skrivit så mycket som jag velat, men läst/lyssnat färdigt på två intressanta böcker. Your Brain at Work av David Rock som jag redan skrivit om här och The Genius in All of Us av David Shenk. Dessa kommer jag att kunna ha användning av i mitt motivationsprojekt för ungdomar som jag jobbar med.

Morgonen började annars med meditation och ett yogapass. Ikväll har jag yoga med mina privatelever igen och det skall bli trevligt. Vi fortsätter med höftöppnarna som jag också kommer att jobba med imorgon med mina ordinarie grupper.

Nu skall jag avsluta mitt arbete och gå på öppet hus på Skårs Allé där mina barn är med sin dagmamma. Det är en fantastiskt bra verksamhet och jag är tacksam att jag har möjlighet att ha mina flickor där!

Namaste,

Johanna

P.S. Chokladtryfflarna som jag gjorde igår blev väldigt mumsiga…

23april14II 23april14I

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.