OBS! Ingen yoga idag heller! På torsdag börjar kurserna som vanligt igen!

577 1024 admin
  • 0

Påsklovet är slut för barnen, men jag har några dagars paus från yogan innan den börjar på torsdag. Det har varit en härlig påskhelg med underbart väder och det har varit skönt att vara ute lite mer än vanligt. Det blev två långa löparpass i helgen och igår yogade jag igen. Mitt mål att yoga varje dag håller jag fast vid, men det är svårt att klämma in alltid, speciellt nu när jag måste lägga ned lite extra tid på att träna inför Göteborgsvarvet. Den här perioden fram tills varvet är nästan lite stressande, eftersom jag vet att jag behöver springa några fler långpass än vanligt. Samtidigt skall det ju inte bli någon stress för då försvinner ju effekten av träningen som något välgörande.

I eftermiddag har jag tillbringat tid i yogasalen att göra i ordning inför veckans klasser och nu är det fint och städat. Vi skall fortsätta med samma tema som veckan innan påsk, nämligen höftöppnare och positionen “Padmasana”.

Nu skall jag ägna kvällen åt att läsa och umgås med min familj. För en liten stund sedan gjorde jag chokladtryfflar  (med kakao, kakaosmör, kokosolja och palmsocker). Jag kunde inte låta bli att smaka lite av smeten och den var verkligen “chokladig”. Hoppas inte att de blir för starka! Jag ser i alla fall fram emot att njuta av en tryffel senare ikväll när jag myser med min bok.

Namaste,

Johanna

21april14

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.