Lite för mycket att göra

799 1024 admin
  • 0

Det har varit en fin helg även om jag behövde jobba en dag. Igår träffade vi goda vänner och idag har vi varit med mina föräldrar. Det är så synd att det finns så lite tid till socialt umgänge i vardagen. Tyvärr har jag väldigt mycket att göra på universitetet och det gör att vardagarna är helt fyllda med jobb och på kvällarna har jag min älskade yoga. När helgerna kommer känner jag mig ofta helt slut.

Jag skrev ju om balans för några dagar sedan och det är också vårt tema i yogan den här veckan (och var i förra veckan). Just nu har jag inte balans i livet och det gillar jag inte. Att ha alldeles för mycket att göra och lite tid för återhämtning är inte bra i det långa loppet. När balansen blir rubbad är det också lätt att  man äter fel och inte tränar som man brukar göra. För min del är jag extremt noga med min träning och yoga, men däremot slarvar jag med maten när jag är trött och ur balans.

Så även en yogalärare kan känna sig ur balans ibland.Då och då är det helt enkelt för mycket och då gäller det att bita ihop och kämpa sig igenom (när man inte kan förändra situationen) och naturligtvis yoga så mycket man bara kan!

Namaste,

Johanna

8mars15.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.