Lite shopping i Österrike och släktträff

683 1024 admin
  • 0

Hej!

På torsdagen hade vi lite tid för oss själva och eftersom vädret bara var halvbra bestämde vi oss för att åka till Dornbin i Österrike och titta på stan och shoppa lite grann. Österrike är lite billigare än i Schweiz och fet finns fler roliga affärer än i Peters hemby.

Det var mysigt att promenera omkring en stund i Dornbin och jag köpte några småsaker på TK Maxx.

På eftermiddagen var vi hos Peters syskonbarn och hennes döttrar och man. Vi träffas bara en gång om året, men jag är jätteglad att vi har kontakt. Det betyder mycket för barnen att träffa sina kusiner. Jag har ju min btor i USA, så de träffar sina kusiner på min sida väldigt sällan också.

Vi hann också träffa Peters bror och hans fru innan vi åkte tillbaka till vår lägenhet. Ja, det är och har varit ett späckat schema för att hinna träffa alla. Intensivt, men väldigt trevligt.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.