Lite tid att koppla av

824 825 admin
  • 0

Hej!

Det har varit några stressiga och lite trötta dagar för mig. Huvudvärken fortsatte på torsdagen och jag orkade inte skriva här på bloggen. Igår var det som tur var bättre, men jag var helt slut igår kväll och låg utslagen i soffan efter det att Peter och jag städat huset och ätit middag med familjen. Lite tråkigt en fredag kväll, men just nu är det mycket. Som tur är känner jag mig mycket piggare idag. I morse var jag nere i yogastudion och spelade in veckans sekvens och nu ikväll har jag redigerat den. Imorgon kommer den upp på Youtube :-).

Efter lunch gick Peter, Isabella, Josefina och jag en promenad runt Lilla Delsjön med schweiziska klubben och avslutade med fika i Bertilssons Stuga. Det var en väldigt mysig eftermiddagsutflykt. Jag är väldigt glad att jag följde med (först tänkte jag att det vore bättre om jag stannade hemma och jobbade). Det är något speciellt med att vara ute i naturen. Dessutom var det kul att träffa lite nya människor och prata. Jag känner att jag behöver koppla bort jobbet i skolan ibland. Yogan är inte på samma sätt. Jag stressas inte av den. Det är lättare att känna att jag har kontroll över situationen med mitt eget företag.

Nu ikväll har vi tagit det lugnt här hemma. Jag har grejat med jobbet lite grann och nu ska jag göra lite annat, bland annat fortsätta organisera inför min 50-årsfest. Tiden går så fort. Det är ju redan oktober och min fest är den 19 november.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.