Lördag med gäster

768 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hur har du det? Hoppas att din lördag varit bra än så länge. Jag sov till klockan åtta idag. Vanligtvis brukar jag ställa klockan på helgerna också, men idag gjorde jag inte det. Det förvånar mig lite grann att jag behöver så många timmars sömn. Jag släcker oftast vid elva (senast) på fredagar och lördagar och trots det sov jag till åtta… Kanske är det mörkret som gör mig tröttare än vanligt? Hur sover du? På vardagarna brukar jag beräkna ungefär sju och en halv timmes sömn. Det tycker jag borde räcka, men när jag ser att jag sover nio timmar när jag inte ställer klockan på helgerna undrar jag om jag kanske borde öka till åtminstone åtta timmar på vardagarna. Kruxet är bara att jag går upp så tidigt (mellan 5.00 och 5.30) och då behöver jag gå och lägga mig jättetidigt och det har jag inte lust med. Att släcka innan 22.00 på vardagarna känns inte bra. Jag jobbar ju ofta sent och om jag skulle sova vid 21.00 har jag nästan ingen tid att vara med familjen…

Det blev en lite snabbare löprunda idag. Peter var ute med Buster, så jag sprang själv. Jag måste börja fokusera på att få upp farten nu. Mitt mål är ju att springa Göteborgsvarvet under 1.40 och det kräver att jag tränar snabbare också. Uthålligheten har jag, så för mig är utmaningen att orka springa snabbare. Snart måste jag också öka mina rundor och åtminstone springa 15 kilometer en gång i veckan. Jag vill ju vara så vältränad som möjligt i maj.

På förmiddagen planerade jag dagen och sedan städade vi hela familjen. Det tar sin tid i vårt gamla hus, men nu ser det helt okej ut.

Efter lunch yogade jag och den här gången blev det en del av ett pass på Yogaglo. Det är en yogaprenumerationstjänst, som jag använt av mig i säkert tio år. Två av lärarna på den har jag yogat med i verkligheten – Elena Brower och Tara Judell. Den här gången yogade jag med läraren Annie Carpenter, som jag gärna skulle vilja yoga med “live” också. Tyvärr verkar hon inte ha några workshoppar i Europa under våren, men kanske får jag tillfälle att göra det i USA någon gång.

Nu ska vi snart ha gäster och jag måste göra i ordning mig.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.