Mamma Mia

768 1024 admin
  • 0

Den här dagen har gått extra fort känns det som. I morse var jag ute och sprang som vanligt. Det har verkligen blivit något jag gör utan att tänka. Det är inte så att jag njuter varje gång jag sätter på mig springskorna :-), men jag är så van att jag inte reflekterar över att göra det.

På förmiddagen var jag och handlade och sedan hade jag bara några timmar på mig att jobba innan jag åkte in till stan med barnen för att gå på bio. Vi såg Mamma Mia och jag tycker att det var en mysig film. Jag gillade musiken och tycker att dansnumren var bra. Miljöerna var också vackra, sedan är det ju ingen film som man går hem och funderar på.

Imorgon skall jag försöka bli färdig med sekvenserna. Jag hade lovat mig själv att jobba med bokföringen den här veckan, men jag har inte hunnit med det. Det stressade mig jättemycket, men nu har jag bestämt mig för att skjuta på det arbetet och göra det nästa vecka istället. Det går helt enkelt inte att jobba så mycket när barnen är hemma.

Nu ikväll läste jag ut boken Ditt livs form av Sabina Dufberg och Charlotta Flinkenberg. Boken är jättefin med en massa vackra bilder och snygg design. Den innehåller många trevliga tips både när det gäller träning och kost, men också om den viktiga balansen i livet. Författarna nämner också mindfulness och tar upp några bra övningar som man kan göra. Sedan innehåller boken en del om vikt och viktnedgång, vilket jag inte är intresserad av. Jag fokuserar på att försöka äta så bra som möjligt och träna, men väger mig i princip aldrig. Mätt mig har jag faktiskt aldrig gjort. Det har aldrig varit viktigt för mig. Det beror delvis på att jag alltid har varit ganska liten och aldrig haft problem med vikten, men det beror också på att mitt fokus alltid har varit att må bra och vara frisk (och jag tror att det i sin tur lett till att jag kan hålla en bra vikt).

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.