En lugn fredag

1024 768 admin
  • 0

Hoppas att ni har det bra! Det är fredagkväll och jag skall snart titta lite på TV med familjen. För mig har det varit en lugn fredag. Jag ägnade förmiddagen åt att städa huset. Egentligen tycker jag att det är helt okej att städa, men idag kände jag mig stressad. Som jag nämnt förut har den här veckan inte riktigt varit som jag hoppades på jobbfronten. Det har varit svårare att koncentrera sig än vad jag trodde att det skulle vara, men nu är det som det är. Jag får ta nya tag i nästa vecka.

På eftermiddagen fick jag ett samtal från Canon och kunde åka och hämta kameran. Jag hade jättetur, eftersom garantin gällde. Nu fungerar blixten igen och jag kan använda kameran som vanligt :-)!

Efter det att jag hämtat kameran åkte jag till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker. Jag har nu läst ut ännu en meditationsbok: Meditation for Fidgety Sceptics av Dan Harris. Det är Harris andra bok efter 10% Happier (som jag också har läst). Meditation… var en intressant bok, om än lite rörig eftersom den också beskriver en resa som Harris gör tillsammans med en meditationslärare och några andra. Det jag gillar med Harris är att han har mycket humor och distans till det han skriver. Boken består av många tankar och fakta kring meditation, men även övningar, som är lätta att göra och som knyter an väl till de flestas vardag. Jag rekommenderar den om du vill lära dig mer om meditation på ett lättsamt sätt!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.