Jobb med yogan hela dagen

683 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag trodde jag skulle hinna skriva igår, men tiden gick fortare än jag trodde att den skulle göra. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll med min kompis från Vänersborg och hennes familj. Innan dess var jag i Mölnlycke med barnen och tände ett ljus på min mormor och morfars grav på kyrkogården vid Råda kyrka. Det kändes bra, men också lite ledsamt. Jag påmindes om min barndom (på fint sätt) och om hur fort tiden går…

Idag har jag suttit med sekvenserna, temat och meditationen hela dagen och nu är allt färdigt. Det känns jätteskönt och jag hoppas att det kommer att bli bra.

Nu är jag nästan för trött för att skriva här på bloggen, så jag tror att jag slutar och istället satsar på att skriva lite mer imorgon.

Hoppas att ni får en fin söndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.