En grå, men mysig novembermåndag

1024 1024 admin
  • 0

Idag är det en grå novemberdag här i Göteborg, men jag hade ändå en skön löparmorgon. Det blåste ingenting och var torrt och relativt varmt.

Efter att ha varit halvt ledig i förra veckan kändes det skönt att komma igång med jobbet, men jag är ändå inte riktigt på gott humör. Jag väntar och väntar, men får inga besked från förlagen. Som jag berättat tidigare känns det nästan som om det börjar gå mig på nerverna. Jag känner hur jag håller på att tappa tålamodet, samtidigt är jag medveten om att det inte är rätt väg att gå. Det hjälper inget att bli arg och frustrerad.

Det roliga är att vi har Sinnesro som tema i yogan den här veckan och sinnesro kan man bara uppnå om man lär sig betrakta sina känslor och tankar utan att direkt reagera på dem. Jag försöker därför att se mina tankar, men samtidigt distansera mig ifrån dem. Att reagera med ilska och irritation leder ju ingenstans. Det viktiga är att försöka göra något konstruktivt. Det är förstås inte alltid lätt, men det går om man anstränger sig.

Det viktiga för mig är att försöka hitta nya vägar att gå. Jag vet ju att jag vill sprida kunskap om mindfulness, meditation och yoga, men också mindset och grit till en bredare publik. Jag vill verkligen hjälpa, men frågan är på vilket sätt jag skall göra det. Jag har min yogastudio och den går bra, men jag vill nå ut till fler. Jag får fortsätta att fundera.

Nu skall jag börja förbereda mig för yogan. Hoppas att ni får en mysig måndagseftermiddag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.