Planering för framtiden

683 1024 admin
  • 0

Det är eftermiddag och dags för mig att skriva på bloggen igen. Hoppas att din dag har varit bra än så länge. Igår beslutade jag mig för att ta två dagar att fundera på min verksamhet och hur jag skall gå vidare med allt. Jag har länge bara jobbat på med mina dagliga mål utan att reflektera så mycket över den närmsta framtiden och det har lett till att jag inte känt mig så glad på sistone. Att fundera och brainstorma fram nya idéer har varit uppiggande och jag har en del saker jag skall fortsätta att spåna på imorgon.

Yogan igår var trevlig som vanligt. Det är alltid lite nervöst att köra sekvenserna första gången och jag har ändrat lite till idag. Vi har mage och rygg i fokus, så det är ganska mycket styrka i det här programmet. Jag känner själv att jag har lite träningsvärk, men konstigt nog i benen :-).

Nu skall jag alldeles strax göra en grönkålssmoothie och dricka den samtidigt som jag läser och gör mig färdig för yogan.

Idag lyssnade jag förresten på en väldigt inspirerande podd. Det var en intervju med David Goggins av Lewis Holmes. De pratade mycket om mindset, något jag tycker är extremt spännande. Ju mer jag läser och lyssnar på olika poddar och ljudböcker, desto mer blir jag övertygad om att ens inställning betyder så mycket (nästan allt). Det som jag tyckte var extra intressant i intervjun med David Goggins var hur han pratade om att man som människa alltid söker det som är bekvämt, men att det inte är det som får oss att utvecklas och växa. Jag kan själv komma på mig med att bli irriterad och sur när det blir för jobbigt att göra något, men nu skall jag försöka ändra min inställning och tänka på att det som jag har motstånd emot ofta är det som jag behöver för att bli ännu bättre. Här är länken till podden om du vill lyssna.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.