Höstlov på stan

1024 1024 admin
  • 0

Dagarna går fort och det är redan onsdag. Idag har jag varit med barnen i stan. Vi promenerad runt och tittade i affärer, lunchade på Steinbrenner och Nyberg och var på Stadsbiblioteket tillsammans. Det var väldigt mysigt.

I stan var jag inne på Akademibokhandeln och såg min bok i hyllan. Det är alltid en speciell känsla att se sin egen bok i bokhandeln :-).

När jag kom hem tog jag det lugnt en stund, men sedan jobbade jag med skrivandet. Jag har lagt till några scener till och har nu skrivit strukturen till trettio scener. Jag har som mål att organisera åttio innan jag börjar skriva “på riktigt”.

Snart skall jag fortsätta att jobba med sekvenserna, temat och meditationen för nästa tvåveckors-period. Även om att det är skönt att vara ledig den här veckan, så saknar jag mina yogalektioner. Jag tror att det har att göra med att de skapar ett slags struktur i mitt arbete. När jag är ledig med barnen och samtidigt försöker jobba känns allt ganska rörigt och jag är en person som gillar när det är ordning och reda. Jag har lätt att bli stressad när jag inte vet klart och tydligt vad jag skall göra. Egentligen borde jag vara riktigt ledig, men jag hinner inte. De nya sekvenserna måste bli färdiga och jag kan inte pausa skrivandet heller. Det är bara att kämpa på.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.