Lugn tisdag

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en fin tisdag! Jag har haft en avkopplande dag med barnen i ishallen Kortedala och nu ikväll har jag träffat en gammal barndomskompis och fikat. För första dagen på ganska länge har jag verkligen känt mig avslappnad. Kanske beror det på att jag idag inte varit inne på sociala medier och mina mejl så mycket som jag brukar. När man väntar på besked från någon (som jag gör från förlagen) är det lätt att man nästan maniskt kollar sina mejl hela tiden och det skapar helt klart stress. Nu har jag bestämt mig att sluta med den vanan. Jag tänker kolla mina mejl regelbundet, men inte alls lika ofta som jag brukar.

På morgonen innan barnen och jag åkte till ishallen för att åka skridskor hann jag börja med nästa veckas sekvenser. Vi kommer att fokusera på magen och ryggen, men också fortsätta lite grand med bakåtböjningarna. Jag vill bland annat ge eleverna fler tips på hur de kan lära sig att gå upp i brygga. Vi får se om vi hinner det i nivå 1-grupperna, men i nivå 2 kommer det att finnas tid.

Jag hann också jobba lite med roman tre idag. Just nu försöker jag att varva tre olika moment i mitt arbete. Jag läser en skönlitterär bok Between Sisters, en teoribok om struktur och skriver dessutom strukturen för olika scener i min egen bok. Det är en väldigt bra kombination.

Nu skall jag snart äta middag med familjen.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.