Måndag på höstlovet

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag behövde några dagars paus från bloggen kände jag. I fredags var jag på Athenas och höll min presentation för de som jobbar där. Det gick bra (men det finns förstås alltid det som kan förbättras :-)) och jag kände mig nöjd när jag åkte därifrån, men också väldigt trött. Det var som om all energi rann ur mig och jag tillbringade resten av fredagen och helgen åt att ta det mer eller mindre lugnt och inte göra något för jobbet.

Egentligen stämmer inte det jag skrev, för igår spelade jag in höftöppnar-sekvensen och laddade upp den på min youtube-kanal (som nu har lite fler prenumeranter :-)). Det är egentligen väldigt roligt att spela in sekvenser och jag skulle vilja göra det lite oftare, men det tar så lång tid med allt runt omkring.

Tyvärr har det också hänt något med kameran. I lördags upptäckte jag att inte blixten fungerade, så nu har jag lämnat in den (kameran alltså) till Canon för service och hoppas att den snart är lagad igen.

Den här veckan är det höstlov för barnen och jag kommer bara att jobba halva dagar. Jag har alltid lite svårt för det eftersom jag hela tiden känner dåligt samvete och blir nervös när jag inte jobbar. Jag tror att många egenföretagare känner likadant och det är något jag får lära mig att leva med.

Hoppas att ni får en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.