En mellanbra dag

768 1024 admin
  • 0

Hur har ni det? Hoppas att torsdagen varit bra för er! Jag har haft en mellanbra dag. I morse var jag uppe tidigt och sprang och sedan hade jag min morgonyoga för killarna. Jag gillar att ha morgongrupperna. Jag är som allra piggast på mornarna. Det är okej på eftermiddagarna och kvällarna också, men om jag skulle få välja hade jag utan tvekan valt att jobba på morgonen och förmiddagen.

Idag har jag fortsatt att jobba på den tredje romanen. Det har fortfarande inte kommit några mejl från de förlag jag väntar på svar ifrån. Jag vet inte om jag borde skriva till dem och fråga hur det går, men är rädd att de blir irriterade på att jag tjatar. Jag vet ju att de har jättemycket att göra. Vi får se hur länge jag orkar vänta…

Jag har också jobbat med motivationsprojektet. Nu känner jag mig väl förberedd inför presentationen imorgon. Efteråt skall jag äta lunch ute tänkte jag och åka till Scandinavian Photo och prata om kameran. Något har eventuellt hänt med den. Jag tycker inte zoomen funkar som den skall. Jag är inte heller nöjd med korten jag tar med blixt, men det går säkert att lösa.

Nu måste jag förbereda mig för yogan.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.