1024 1024 admin
  • 0

Hur mår ni idag? Det verkar som om mina dagar går lite upp och ned för tillfället. Idag har det varit uppförsbacke igen, men jag kämpar på.

I morse jobbade jag vidare på strukturen för roman tre och skrev fem nya scener. Mitt mål är att skriva fem scener varje vardag (bara strukturen förstås, inte hela scener). I min första och andra bok jobbade jag inte på det sättet, men jag tror att det kommer att hjälpa mig att utveckla mitt skrivande. Genom att jag skriver scenerna i förväg kan jag analysera dem på ett lättare sätt och jag ser tydligare vad jag behöver ändra och vad som inte håller.

Jag har också skrivit färdigt utkastet på fackboken för förlaget. Det kommer säkert att ta ett bra tag innan de svarar, så imorgon kommer jag att fortsätta att jobba vidare på det manuset för att vara beredd att skicka det till andra förlag i december, då jag beräknar att det skall vara färdigt.

Yogan har jag inte jobbat så mycket med idag. Jag skall läsa lite, men mer hinner jag inte. Jag kommer att jobba mer med yogan nästa vecka. Det är mycket som skall göras: de nya sekvenserna, nytt tema, ny meditation och aktiviteterna för barnen. Dessutom har jag bestämt att min bokföring skall vara färdig och i ordning.

Varje dag försöker jag följa med i nyhetsflödet med fokus på yoga och meditation. Jag prenumererar på googles nyheter och får en massa aviseringar under dagarna. Det är inte alltid jag hinner läsa allt, men jag försöker åtminstone skumma igenom det mesta. Idag läste jag en intressant artikel om en forskningsstudie på TM (som är en meditation där man använder speciella mantran) och skolpersonal. Studien visade att TM förbättrade den emotionella intelligensen och förändrade sättet de såg på stress. Det tycker jag låter jättebra och hoppas att det utförs fler sådana här studier i framtiden. Du kan läsa mer om studien här.

Nu skall jag snart åka till Philippas balett och sedan vidare till Josefinas konsert!

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.