Det känns bättre idag :-)

768 1024 admin
  • 0

Idag känns det bättre och jag har mer energi. Det har visserligen fortfarande inte kommit några positiva (eller negativa) besked från något förlag, men jag har jobbat på bra och det är det enda jag kan göra. Genom att fortsätta att arbeta på strukturen på den tredje romanen och min andra fackbok sitter jag i alla fall inte bara på rumpan och väntar, utan gör något som förhoppningsvis kan resultera i något positivt framöver.

Jag kommer inte att hinna lägga så mycket tid på yogan den här veckan utan satsar istället mest tid på skrivandet av romanen och mitt motivationsprojekt. På fredag skall jag ju till Athenas talarbyrå för att hålla en kort föreläsning. Jag har jobbat med presentationen idag och skall fortsätta imorgon. Imorgon skall jag också skicka in ett förslag på en outline för en ny fackbok till ett förlag. Jag har inte så stora förhoppningar, eftersom jag vet hur svårt det är, men jag försöker i alla fall. Om det här förlaget säger nej kommer jag att skriva färdigt hela manus och sedan skicka till några fler förlag.

Imorgon skall jag åka till biblioteket och tills dess måste jag läsa ut/ kolla igenom tre böcker. Det är Yinyoga av Ulrica Norberg, Olgas Omstart av Olga Rönnberg och Yoga för alla av Dory Walker. Jag försöker att läsa så många yoga- och hälsoböcker som möjligt för att hålla mig à jour med det som händer inom min “bransch”, men ibland är det nästan svårt att hinna med. Det kommer nya böcker hela tiden. Mycket har jag redan läst om förut, men repetition är alltid bra. På det sättet påminns man om av vad som är viktigt och lär sig ändå något nytt (eftersom det inte finns en bok som är exakt den andra lik).

Nu är det dags att stänga datorn och äta mellanmål. Om en timme börjar mina kurser. Det skall som vanligt bli roligt.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.