Mer arbete med romanen

756 1008 admin
  • 0

Det är tisdag eftermiddag och jag hade en lite långsam och långtråkig start på dagen. Jag var trött, men var ändå tvungen att arbeta med romantexten. Som tur var kändes det lite bättre när jag väl kom igång. Det fascinerar mig att det hela tiden finns något att förfina i mitt manus. Varje gång jag läser hittar jag nya formuleringar och jag vet att det finns en fara i det. Någon gång måste man sätta punkt och bestämma sig för att vara nöjd.

Förhoppningsvis är jag lite närmare en lösning angående bokomslaget. Jag har hittat en designer som kanske kan hjälpa mig. Det är förstås ingen garanti att det blir bra, men det kommer i alla fall bli bättre än om jag gör det själv :-).

Ikväll undervisar jag tre yogaklasser i följd. Först är det barnyogan där jag träffar ungdomarna som är mellan tolv och sexton år och därefter nivå 1 och nivå 2. Vi kommer att kommer att fokusera på armarna och axlarna i barngruppen precis som i vuxenyogan och jag kommer också att prata en del om uthållighet, som jag skrev om igår. Jag känner själv att jag verkligen måste påminna mig om att ha tålamod i den process jag är i nu. Jag är nervös och orolig eftersom det är skarpt läge – nu skall snart min bok tryckas och det är upp till bevis. I den situationen måste man stå stark och rakryggad trots att det kanske inte alls kommer att gå bra och det är superläskigt, men jag använder mig av yogan och meditationen att öva mig på att hålla ut, stå kvar och andas :-).

P.S. om ni vill följa till Nösund behöver jag helst er anmälan senast ikväll, eftersom jag skall lämna besked hur många som kommer imorgon.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.