Min dator är lagad :-)

768 1024 admin
  • 0

Solen fortsätter att lysa på oss här i Göteborg. Det är fantastiskt väder idag med. Jag känner mig lite småstressad för jag har satt upp höga mål för mitt skrivande och det är inte lätt att hinna med, men jag gör mitt bästa.

I morse sprang jag min tidiga löprunda och hade sedan herryogan. Det var som vanligt att väldigt trevligt att träffa killarna.

På förmiddagen jobbade jag med sekvenserna och bokföringen. Det känns skönt att jag hittat en rutin som jag är inne i. Det gör att jag inte behöver fundera så mycket utan istället gör jag mina arbetsuppgifter i samma ordning hela tiden. Det passar säkert inte alla, men för mig är det ett bra system.

På lunchen var jag och hämtade min dator som äntligen var tillbaka från verkstaden. Det är underbart att ha den igen. Jag är glad att det gick att använda min gamla dator under tiden min nya var inne på lagning, men nu känns det fantastiskt att kunna skriva på den här igen. Det är jättestor skillnad också på hastigheten mellan de två datorerna.

På vägen hem från Mediamarkt hämtade jag mina nya springskor och de känns jättehärliga. Jag var ju lite rädd att de var för små, men jag har gått med dem här inne och gillar dem verkligen. Jag tror dock att jag väntar med att springa med dem ute tills vädret är lite säkrare eller så kommer jag växla mellan de nya och gamla beroende på vilket väder det är. Vi får se…

Nu skall jag sätta mig och skriva på roman nr. 3. Igår skrev jag bara utan att hålla på att ändra och skriva om. Det känns ovant för mig, men jag tror att det är nödvändigt för annars kommer jag inte att få ihop någonting alls. Det är bättre att bara skriva och sedan skriva om, än att sitta framför datorn och inte få gjort något alls.

Hoppas att vi ses på yogan ikväll!

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Mina fina nya springskor 😊.

Datorn är lagad 😊!

Leave a Reply

Your email address will not be published.