Helg på Tjörn

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är bra! Tyvärr hann jag inte skriva igår. Jag var tvungen att göra en hel del hemma och tiden räckte inte till att gå in på bloggen.

I dag har jag tyvärr haft lite ont i huvudet, men har ändå fått gjort en hel del. I morse sprang jag sexton kilometer. Det var jättevackert i naturen. Jag sprang ned till havet och kom dit precis när solen höll på att gå upp. Magiskt!

Efter lunch åkte vi en stund till Stenungsund och tittade i affärer. Jag kikade lite på bokrean och Philippa köpte en kokbok. Jag skulle också ha kunnat köpa en del böcker, men jag får tyvärr inte köpa fler böcker just nu. Jag har en hel hög hemma som jag inte har läst ännu :-).

När vi kom hem ifrån Stenungsund satt jag hela eftermiddagen och gjorde färdigt sekvenserna för nästa vecka. Jag hoppas att eleverna kommer att tycka om dem. Som jag redan nämnt tidigare kommer vi att fokusera på bakåtböjningar. Det är positioner som jag behöver göra varje dag. De kommer inte till mig lätt och helst skulle jag nog hoppa över dem, men samtidigt tycker jag att de är sköna. En sorts love-hate relation helt enkelt.

Imorgon åker vi hem ganska tidigt. En gammal kompis och hennes dotter kommer på besök. Vi ses väldigt sällan eftersom de bor utomlands. Det skall bli jätteroligt att ses :-)!

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.