Söndag i stan

768 1024 admin
  • 0

Nu är det söndag kväll och jag sitter hemma i soffan. Det har varit en väldigt trevlig helg. Idag kom vi hem på förmiddagen och strax efter lunch kom min kompis och hennes dotter. Vi hade en mysig dag tillsammans.

I morse var jag ute och sprang igen, men idag var det verkligen helt andra väderförhållanden. Det regnade småspik och blåste rätt i ansiktet på mig när jag kom utanför dörren, men som tur var hade jag medvind på vägen hem och regnet lugnade ned sig.

Nu ikväll har jag planerat morgondagen. Imorgon skall jag med Buster till veterinären på förmiddagen. Han skall få en vaccination och jag är lite nervös inför det. Förra gången fick han nämligen en allergisk reaktion. Han började klia sig över hela kroppen och vi fick åka tillbaka och för en anti-histaminspruta. Förhoppningsvis går det bättre imorgon!

Imorgon skall jag också spela in den nya meditationen för min youtube-kanal. Jag lägger upp den här och på mina sociala medier under dagen.

Ikväll är det sista dagen att anmäla sig till yogahelgen för specislerbjudandet och tyvärr är jag rädd att jag inte får ihop tillräckligt många för att kunna åka. Jag är jätteledsen för det. Naturligtvis undrar jag om jag hade kunnat göra mer för att samla ihop deltagare, men jag får försöka till hösten igen. Kanske behöver jag annonsera om eventet tidigare? Det är svårt att veta hur man skall göra, men jag ger mig inte :-).

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

Buster, Isabella och jag leker med Snapchat.

Mycket sämre väder idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.