Regnig måndag

768 1024 admin
  • 0

Hur har du det? Hoppas att det är bra! Idag är jag lite ledsen eftersom jag fått meddela de som anmält sig till yogahelgen att det inte blir något. Jag hade verkligen velat åka, men det är inget att göra åt. Kanske var just den helgen inte ett bra val? Det var ju flera som hörde av sig till mig, men som sedan inte kunde den helgen. Nästa gång skall jag försöka annonsera längre tid i förväg, så att eventuella deltagare har möjlighet att boka in eventet lite tidigare.

I morse var det tråkigt väder igen när jag sprang, men det blåste i alla fall inte och det var ju skönt. Såg på mobilen att det skulle vara dåligt väder hela veckan :-(, men det är bara att gilla läget. Förra veckan var det ju fantastiskt fint och soligt.

Nu på förmiddagen har jag varit med Buster och vaccinerat honom. Jag var nervös (som jag skrev igår) att han skulle få klåda och besvär, men som tur är verkar han inte reagera på den här sprutan. Han fick lite anti-histamin innan och kanske var det det som hjälpte? Jag tycker det är jobbigt att gå till veterinären med Buster. Han blir nervös och skakig så fort han kommer innanför dörren på kliniken. Jag tror han känner en massa lukter från andra djur som också är rädda. Ja, ja nu känns det i alla fall skönt att vi (förhoppningsvis) inte måste dit med honom på ett tag igen.

Nu har jag lagt ut veckans meditation på min youtube-kanal, men du kan lyssna på den här med (se nedan!). Hoppas att den kan vara till hjälp för dig!

https://youtu.be/lgccBwm-_mo

Nu är klockan redan kvart i tre och jag måste förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yoga, så tyvärr måste jag sluta här.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.