Mysig lunch på Café Gazette

768 1024 admin
  • 0

Jag är sen med mitt inlägg idag. Jag har precis ätit middag och sitter i soffan med barnen och tittar på reprisen av Hela Sverige bakar. Det är mysigt att titta på TV tillsammans.

Idag har jag varit i stan på lunch med min kompis som jobbar på Göteborgs Räddningsmission. Vi var på ett ställe som heter Café Gazette. Det finns så många roliga ställen i Göteborg. Det är inte klokt hur många restauranger det finns nu jämfört med när jag var yngre.

Eftersom jag var på lunch idag blev mitt arbete lite splittrat. Jag hann med att jobba med motivationen och planerade också barnyogan, men jag hade gärna hunnit med lite mer, men det får bli i resten av veckan :-).

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.