Presenterat ny bokidé för förlag

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det med er idag? Som vanligt tycker jag att dagen har gått alldeles för fort, men jag är ändå nöjd och har fått gjort ungefär det jag tänkte.

Igår på yogan provade jag ut de nya sekvenserna och tyckte att det gick ganska bra, men jag skall justera ett par saker. Det är alltid svårt när man gör ett program för första gången. Man kan ungefär räkna ut hur lång tid ett moment tar, men ibland misstar man sig. Jag måste korta ner programmet lite grand och jag har också övat på några av positionerna som jag kände blev lite röriga.

Meditationen igår var att sitta med öppna eller halvöppna ögon och titta på en punkt på mattan. Jag märkte att det var ganska svårt, så nu skall jag istället tända ljus för eleverna. Jag tror det kommer att bli lättare att fokusera på ljuset än en icke-existerande punkt på mattan. Vi får hoppas att det går bra!

Idag har jag också jobbat med mitt motivationsprojekt och jag har skickat en ny bokidé till tre olika förlag. Ett utav förlagen skrev tillbaka att de ville ha ett provkapitel, så jag skall försöka sätta ihop det under den här veckan. Jag hoppas, hoppas, hoppas att något förlag nappar på min idé. Om de inte gör det får jag fundera vidare. Jag har en hel del idéer i huvudet, som jag tror skulle kunna bli intressanta böcker :-).

Nu skall jag skriva på min andra blogg (på johannabeusch.se). Det är ju där jag brukar lägga upp motivationstips. Mitt mål är ett per veckodag, men det är inte alltid jag hinner. Kämpar i alla fall på nu (och titta gärna in om du behöver lite extra pepp).

Namaste,

Johanna

P.S. Just nu läser jag Stillhetens styrka. En intressant bok om meditation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.