Ny vecka med bakåtböjningar

1024 683 admin
  • 0

Vilken härlig dag det har varit idag med! När jag var ute med Buster på lunchen var det soligt och varmt precis som i förra veckan. Annars har jag varit lite trött idag. Jag sov ryckigt i natt och fick nog inte de timmar jag egentligen skulle behövt. Hoppas att det blir bättre i natt.

Idag har jag slutfört planeringen för sekvenserna och gått igenom vissa moment som jag inte kände mig riktigt säker på. Det är alltid lite nervöst första gången jag går igenom sekvenserna på måndagar, men för det mesta brukar det gå bra. Egentligen hade jag kunnat använda gamla sekvenser. Eftersom jag jobbat som yogalärare i åtta år nu har jag ganska många program samlade i pärmar och böcker, men jag gillar att förnya mig och för det allra, allra mesta gör jag nytt. Det är också ett sätt för mig att lära mig och utvecklas.

Jag har också hunnit jobba en del med min motivation och jag har lagt ut ett nytt motivationstips på min studieglädje sida. Idag handlar tipset om en viss typ av musik som kan hjälpa dig att fokusera. Du kan läsa mer på www.johannabeusch.se.

Mitt skrivande får jag jobba med ikväll. Jag har svårt att hinna med så mycket på måndagar eftersom jag slutar redan klockan tre och dessutom brukar ta någon timme på morgonen att planera veckan och dagen. Idag var jag dessutom seg (som jag skrev förut) och kom inte riktigt igång som jag ville.

Nu måste jag få i mig lite mellanmål innan jag går ned till yogan.

Hoppas att ni får en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.