Ny kort video

768 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är kväll igen. Ibland blir jag nästan lite rädd när jag tänker på hur fort tiden går, men det är bara att acceptera. Idag har det varit jättehärligt väder och tyvärr gör det mig lite frustrerad. Jag vill vara vid havet, men det är bara att gilla läget (som jag har skrivit förut 😊).

Jag behövde inte vara på skolan idag, så jag har jobbat hemifrån. På förmiddagen efter träningen var jag snabbt i affären. Josefina fyller år imorgon och på lördag ska vi ha kalas, så det var lite som skulle inhandlas och det var skönt att göra det tidigt på dagen när det inte var så mycket folk.

Resten av dagen har jag jobbat med yogan, skolan och skrivandet. Jag spelade in en ny video med lite information om yogan och la upp på min Youtube. Du kan se videon här.

Jag har också samlat fler positioner för nästa sekvens och nu ska jag läsa i “Yogateknik” som är månadens yogabok. Mitt mål är att läsa lite i en yogabok varje dag, men det är inte alltid jag hinner. Det är så mycket man kan göra, men tiden räcker inte alltid till.

Idag läste jag också ut “Etthundra mil” av Jojo Moyes. Boken blev bättre mot slutet och Moyes har helt klart förmågan att skriva gripande berättelser. Visserligen var romanen ganska orealistisk, men hon fick ihop storyn på ett fint sätt. Vid några tillfällen blev jag tårögd och det är ett bra betyg. Som författare är det viktigt att ha kunna beröra. Nu har jag börjat med en ny roman: “Strandläsning” av Emily Henry. Den boken är från 2020, så den kommer inte kännas lika daterad som “Etthundra mil” gjorde.

Nu ska jag stänga datorn och börja göra i ordning mig för natten.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Buster och jag när vi sprang imorse❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.