Ny vecka – nya möjligheter!

576 1024 admin
  • 0

Jag hade tänkt att skriva över helgen, men det hanns inte riktigt med. Hoppas i alla fall att ni haft en bra lördag och söndag. Min söndag var ganska rörig och inte som jag hade velat att den skulle vara. På helgerna yogar jag oftast på mornarna och det gjorde jag igår med, men resten av dagen blev inte så lyckad. Jag fick inte gjort det jag skulle och barnen var inte på sitt bästa humör, vilket gjorde att jag blev irriterad också. I teorin vet jag att jag borde ha varit lugn och struntat i att reagera, men i praktiken fungerar inte alltid det… Det är bara att inse att man inte är perfekt och att man aldrig kommer att bli det. Man kan bara fortsätta att sträva efter att utvecklas och försöka styra kursen tillbaka när man hamnat på “villovägar”, som i alla fall jag gör då och då.

Idag är en ny dag och jag har bestämt mig för att glömma den tråkiga söndagen och se fram emot den här veckan. Som vanligt jobbar jag bara halv dag, men är nöjd med mitt arbete än så länge. Nu har jag några timmar med barnen innan jag skall gå ned till yogastudion och undervisa en barnyogalektion och två vuxenklasser. Vi fortsätter med temat axlar och baksida lår och jag har bestämt att det inte blir någon ny fokusposition utan att vi fortsätter med underarmsstående. Det är en ganska avancerad asana som kräver både styrka och rörlighet samt mod och fokus.

Ha en bra fortsättning på måndagen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.