Ny yogavideo och redigeringsproblem

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är sen och har inte mycket tid att skriva, men vill i alla fall försöka få ihop ett kort inlägg här på bloggen. Det har varit en jätteintensiv dag och tyvärr har jag inte hunnit skriva på boken idag heller ☹. I morse satte jag ihop min sekvens för Youtube och klockan tio var jag nere i yogastudion och spelade in. Jag var på gott humör och hade goda förhoppningar att bli färdig till klockan halv tolv med redigeringen, men något gick fel. Mitt redigeringsprogram hängde sig gång på gång och jag försökte med en massa saker för att lösa problemet. Jag avinstallerade programmet, uppdaterade drivrutiner och höll på fram och tillbaka. Klockan tre slog det mig att något kanske var fel på själva filmen som jag fört över från kameran och det var det. Bara hälften av filmen hade kommit med på något konstigt sätt, så när jag förde över den från kameran igen, så fungerade det. Jättekonstigt och irriterande! Det tog nog fyra timmar att få färdigt sekvensen idag och det är inte okej!

Du kan i alla fall se på den här:

Resten av tiden idag har jag rättat elevtexter och planerat mina lektioner för imorgon. Nu ska jag fixa en grekisk sallad till familjen och sedan ska vi åka och titta på Philippa när hon dansar balett. När jag kommer tillbaka ska vi ha möte med klassföräldrarna igen, så det är en fullpackad eftermiddag/kväll. Jag hoppas dock att jag får in lite skrivande vid något tillfälle innan jag ska sova.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.