Nytt anmälningsformulär för hemsidan

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag har tiden gått fort, men jag har i alla fall fått gjort ganska mycket och det är jag nöjd med.

Isabella och Josefina jobbar ju på dagarna, så det är bara Philippa och Peter som är här hemma. Peter jobbar i sitt rum och Philippa grejar i sitt, så det är väldigt lugnt på dagarna, men eftersom jag går upp lite senare än jag brukar så går nästan hela förmiddagarna åt till min träning. Det är i och för sig okej, eftersom jag inte har några yogakurser på kvällstid och därför kan jobba lite då också.

Den senaste tiden när jag sprungit och yogat har jag lyssnat på en bok av Idil Ahmed, som heter “Inner Glimpse”. Idag lyssnade jag färdigt på den och jag måste säga att jag verkligen tyckte om den . Boken var stärkande och gav verkligen hopp. Jag har redan börjat lyssna på den igen och har bestämt mig för att köpa den i “fysisk form” också. Jag vill läsa i den morgon och kväll för att börja och avsluta dagen på ett bra sätt. Om du är intresserad hittar du boken här: https://www.bokus.com/bok/9781736262207/inner-glimpse/.

Idag har jag jobbat en del med mina kurser i tyska. Det känns bra att förbereda och jag ser fram emot att snart träffa eleverna igen även om det förstås känns sorgligt att sommaren börjar gå mot sitt slut.

Nu på eftermiddagen har jag installerat en ny anmälningsblankett för hemsidan. Den förra var besvärlig, men tyvärr tog det ganska lång tid att installera den nya och i början funkade inte den heller, men nu hoppas jag att den fungerar som den ska. Jag har fått in ganska många anmälningar de senaste dagarna och det är jätteroligt. Eftersom arbetet med installationen av den nya anmälningsblanketten tog så lång tid har jag inte hunnit förbereda allt som jag planerade att göra idag, men jag får fortsätta att jobba imorgon. Det är ingen jättestress ännu.

Nej, det är dags att avsluta jobbet framför datorn nu.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.