One mile a day 

1024 683 admin
  • 0

Igår hade jag mina sista yogaklasser för terminen. Tänk vad fort terminen gick! Tyvärr har jag inte hunnit arbeta så mycket med yogan idag. Jag har istället fokuserat på att strukturera upp och ordna för resten av månaden och hoppas komma igång att jobba ordentligt imorgon. Idag har vi dessutom ansvaret för en grillning i min mellandotters klass, så jag var tvungen att åka till affären mitt på dagen och handla det som behövdes. Därutöver hade jag bestämt träff med en kompis för en lunchpromenad, så dagen har helt enkelt blivit lite sönderhackad av olika aktiviteter.

I morse sprang jag tio kilometer för första gången efter Göteborgsvarvet. Det kändes skönt, speciellt eftersom jag höll ganska långsam takt med Buster. Jag kommer att fortsätta att springa lite varje dag och se hur det funkar. Mitt mål är att få in löpningen varje dag, precis som jag vill yoga och meditera en stund om dagen. Jag läste i G-P om en person som sprang minst en “mile” per dag och jag tyckte det lät som en strålande idé. Det finns en webbsida som heter http://thedailymile.co.uk där man kan läsa om ett projekt för skolbarn, som skall springa en “mile” om dagen. Tänk om alla skulle göra det. Jag tror att många fler barn skulle må bättre då. Jag har precis pratat med en av mina döttrar som är med på att vi prövar experimentet under sommaren. Jag hoppas mina andra två hänger på också.

I morgon kommer jag att sitta mer med administrationen för yogan och titta över höstterminens schema och tider. Jag hoppas också kunna skicka ut ett informationsmejl till alla som varit anmälda den här terminen. På torsdag, fredag, lördag och söndag kommer jag sedan att spåna på idéer inför hösten. Det skall bli spännande och roligt.

Nu är det snart dags att avsluta dagens arbete.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.