Kristihimmelsfärd

576 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en fin Kristihimmelsfärdshelg. Jag trodde att jag skulle hinna jobba mycket med yogan under de här dagarna, men så har det tyvärr inte blivit. Veckan har varit full med trevliga aktiviteter, som gjort att jag inte haft möjlighet att arbeta så mycket som jag trodde. Därför är jag lite försenad med hemsidan och de informationsmejl som jag skulle skicka, men jag hoppas att det ser bättre ut imorgon.

Tyvärr är vår lille dvärgschnauzer sjuk igen. Han har haft ont i magen sedan i tisdags och det blir inte bättre. Det är jobbigt att se honom ha ont och imorgon måste jag åka till veterinären med honom. Jag hoppas att han frisknar till efter det. Jag vill ha tillbaka vår vanliga, glada och lekfulla Buster.

Eftersom Buster varit sjuk har jag inte kunnat springa med honom på nästan en vecka, men jag själv har kommit igång med löpningen igen efter Göteborgsvarvet. Det känns skönt att jag hittat min rutin igen. Baksidan av all min löpträning är att yogan fått stå tillbaka. Jag har helt enkelt inte hunnit med den träning jag velat. Mitt mål är att hitta en balans mellan yogan, löpningen och meditationen och inte att någon del tar över.

Idag fick jag i alla fall till det med träningen. Det var en solig morgon när jag vaknade, så jag tog ut yogamattan i mina föräldrars trädgård och satt tio minuter i meditation där ute. Det var jätteskönt! Efteråt sprang jag en kort runda på fem kilometer och sedan yogade jag trettio minuter. Det var en härlig mix för kroppen och det mentala. När jag är borta från yogan och meditationen några dagar känner jag det direkt. Jag reagerar starkare på problem, blir oroligare och stressar lättare upp mig för småsaker.

Nu skall jag greja lite här hemma och sedan väntar läsning. Jag har ett digert lässchema för de kommande månaderna. En del litteratur läser jag för min motivationsbok, en annan del för min roman och yogan och ytterligare en del läser jag bara för nöjes skull.

Ha en fin söndag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.