Sista lektionerna för terminen

576 1024 admin
  • 1

Det är måndag kväll och alla mina yogaklasser är över för den här våren. Det har varit en härlig termin och jag vill tacka alla mina fina yogaelever som har besökt mina lektioner den här våren. Nu går jag in i en fas av skrivande, men skall också förbereda yogan för nästa termin och ha lite semester. Dessutom har jag en tanke att fördjupa mig mer inom meditation. Det är något jag är väldigt intresserad av och som jag tror starkt på. Meditation är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa oss mycket i livet (både genom med- och motgångar).

Helgen var trevlig och skön. Göteborgsvarvet blev en speciell upplevelse. Jag har i flera år haft målet att komma under 1.44 som var mitt personliga rekord, men det har inte riktigt gått vägen. I lördags kändes det dock annorlunda. Jag hade mer kraft i benen och jag kände mig inte så trött som jag brukar göra. Jag märkte att jag orkade hålla en snabbare takt per kilometer  än vanligt och när jag närmade mig målet förstod jag att jag hade chans att slå mitt personliga rekord och jag gick i mål på 1.42. Det var en fantastisk känsla, även om det egentligen inte har någon betydelse alls. Det är ju bara ett lopp :-).

I morse gav jag mig ut och sprang igen, men bara fem kilometer med vår hund Buster. Det var en bra början efter Göteborgsvarvet. Imorgon skall jag försöka att springa milen. Löpningen är lika viktig för mig som yogan och meditationen. Det är min heliga treenighet :-).

Under lunchen idag var jag på en trevlig träff på “Jos” med en kollega från min tid som gymnasielärare . Det är ett ställe jag inte varit på förut. Det är roligt att Göteborg har så många spännande restauranger. Jag åt en god sallad och vi hade ett givande samtal.

Ha en fin måndag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.