Göteborgsvarvet imorgon 

576 1024 admin
  • 0

Det är en underbart vacker dag i Göteborg idag med. Det är härligt med värmen. Vi får se hur det blir imorgon. Det blir i alla fall shorts för mig när jag springer. Det är alltid lite nervöst dagen innan Göteborgsvarvet även om jag sprungit sexton (!) gånger innan. Min man är tyvärr fortfarande febrig och jag går omkring här och öppnar fönster och håller mig långt borta från honom. Jag tycker jättesynd om honom som inte kan springa, men jag vill verkligen inte bli sjuk. Fast blir jag det, så blir jag det. Det är ingen sådan stor sak. Vissa saker kan man inte kontrollera till 100%, så det är bara att acceptera det som händer.

Jag hade min sista yogaklass för veckan i morse och sedan röjde jag lite här hemma. Ibland behöver jag använda tiden på förmiddagen för att göra det. Jag jobbar ju på eftermiddagarna och kvällarna och då har jag möjlighet att vara lite flexibel. Det är ett av de bästa delarna med att vara egenföretagare. Det är fantastiskt att kunna lägga upp sitt schema själv, men det gäller också att vara disciplinerad. För det mesta är jag det. Jag gör min plan för dagen kvällen innan, så att jag vet vad jag vill uppnå varje dag. Det hjälper mig jättemycket och får mig också att bli mer produktiv, men det fungerar inte för alla.

Företagsyogan igår var väldigt trevlig! Om du vill att jag skall ha yoga på ditt företag är det bara att höra av sig!

Nu i eftermiddag har jag börjat lägga upp mitt arbete för den närmaste månaden när det gäller mitt skrivande. Jag har en del böcker som jag vill läsa för min motivationsbok inför den slutliga redigeringen och kompletteringen av texten. Det kommer bli ett intensivt arbete och jag är lite orolig eftersom det är så många dagar lediga nu i slutet av maj och början av juni samt många aktiviteter som skall genomföras, men jag hoppas att min planering inte spricker. Jag har en tendens att vara lite väl positiv när det gäller vad jag tror att jag skall hinna göra ;-).

Nej, nu skall jag snart hämta barnen och sedan skall jag jogga ned till Korsvägen för att hämta min nummerlapp. Snart smäller det :-)! Skall ändå bli kul att springa. Håll tummarna för mig imorgon!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.