Oproduktiv dag, men härligt bad i Delsjön

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är torsdag kväll och jag har precis kommit hem från Delsjön, där jag varit och badat med Peter och barnen. Det var nog det bästa beslutet jag tog idag, för tidigare hade jag tyvärr ont i huvudet och kände mig väldigt oproduktiv. Jag kunde inte fokusera och var inte alls motiverad. Nu känns det dock mycket bättre.

Löpningen och yogan gick bra i morse. Det går aldrig särskilt snabbt, men det är okej för tillfället. Jag försöker alltid att fokusera mer på hastigheten på våren inför Göteborgsvarvet. Nu känns det inte så viktigt att springa fort.

På förmiddagen jobbade jag med skrivandet, men hann inte göra så mycket innan jag åkte in till stan och träffade en gammal kompis och åt lunch med henne. Det var jätteroligt att ses. Vi åt lunch på Espresso House och jag tog en väldigt mumsig sallad, som jag kan rekommendera. Jag blev mätt och den smakade jättegott också.

På eftermiddagen var jag (som jag redan skrev) tyvärr inte så koncentrerad, men så är det ibland. Man kan inte vara produktiv hela tiden…

Nu ska jag planera morgondagen en stund, men sedan ska jag göra i ordning mig för kvällen och fortsätta läsa “Bokhandeln på Riverside Drive”.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.